Betongarbeten i Nacka

Hej på er alla härliga människor och välkomna hit till min blogg, som formellt handlar om natur och foto. Jag tänkte berätta för er idag om ett företag som jag var och fotade lite på i mitten på förra veckan, och dessutom lägga upp några bilder på det så att ni får se hur fina bilderna blev. Företaget heter Betongkompaniet i Stockholm AB och håller på med betongarbeten i Nacka, Huddinge och Södertälje med omnejd.

Jag ville skriva ett par rader om det eftersom jag tyckte att det var ett företag som verkligen satte spår i mig. Jag tror att anledningen till det är att detta företag som håller på med betongarbeten i Nacka hade så många trevliga arbetare som var så måna om att jag skulle känna mig välkommen att ta alla bilder och fotografier som jag önskade. Det var verkligen ingen tvekan om att jag skulle känna mig hemma, och de berättade gärna om sina betongarbeten i Nacka som de var så engagerade om och verkligen passionerat ville att alla andra skulle förstå tjusningen med. Detta engagemang har jag inte sett på särskilt många andra platser, och därför vill jag dela med mig av det till er, för att ni ska få se hur det är att anlita ett företag som håller på med betong och betongarbeten i Nacka. Jag kommer bifoga några bilder i ett kommande inlägg, eftersom jag inte har fått över alla på min dator än, men jag hoppas att ni ser fram emot att se hur de blev.

Du gillar kanske också...