Fångar vackra ögonblick med foto

Hej alla mina kära läsare! Jag skulle vilja dela med mig lite om ett företag som fotograferade nu på min och mins numera- make, på vårt bröllop! Jag har fått så mycket fina frågor och ser att ni undrat mycket och att ni har haft mycket funderingar kring alla vackra bilder som jag postat på tidigare inlägg på min blogg. Jag är så himla glad att jag äntligen har gift mig med mannen i mitt liv! Och jag är så nöjd med alla bilder och minnen som fångats från denna dag som blev den allra bästa och mest vackra dagen i mitt liv! Jag är väldigt tacksam för alla släktingar och vänner som närvarat på bröllopet och för alla fina presenter vi fick.

Jag rekommenderar verkligen denna fantastiska fotograf vid namn Shippey Photography till alla som vill ha någon som verkligen tar tillfället i akt, och som verkligen lyckas med att fånga och ta till vara på alla de mest sällsynta ögonblicken! Jag vill tipsa er att läsa mer om Shippey Photography och det kan ni göra på hemsidan som är www.shippeyphotography.com, där ni även hittar kontaktuppgifter så ni kan ta kontakt med denna helt unika fotograf! Jag vill igen tacka alla som närvarat på mitt och min makes bröllop, ni gjorde vår dag! Hoppas ni mår lika bra som oss, och att ni också njuter av denna fantastiska sommar och denna härliga kärlek man upplever!

Du gillar kanske också...