Rekommenderar denna kennel

Hej alla mina trevliga följare! Eftersom att ni frågat lite om alla bilder jag postat på min hund och frågat lite om min hunds bakgrund samt släkte och ras så tänkte jag att jag skulle ta detta tillfälle till att berätta lite om den kennel som jag skaffade min hund ifrån! Det är då alltså denna kennel som heter Dilopop’s kennel, och det är en kennel som då faktiskt säljer hundvalpar till folk i hela Sverige. Denna kennel kan ni läsa mer om på deras hemsida som är www.dilopops.se där Linda som är den fantastiskt trevliga kvinna som äger och driver kenneln arbetar på. Linda är en väldigt trevlig kvinna som verkligen är mån om sina hundar! Detta var ett av själen och orsakerna till att jag också valde att köpa min hund från Linda – förutom att jag givetvis blev alldeles förälskad i honom i det allra första ögonblick som jag såg honom.

Jag skulle vilja rekommendera denna kennel till alla som då letar efter en riktigt bra uppfödare som verkligen är mån om sina hundar! Hon är otrolig passionerad och verkligen medveten om varje hund och ser individen för varje enskild hund. Hoppas att detta gav lite svar på era frågor och att ni som också vill ha en superfin hund från en bra kennel tar kontakt med Linda på detta företag! Hoppas ni för övrigt har en grym dag så hörs vi snart!