Rekommenderar detta städföretag

Hej alla jag hoppas att ni har en fantastisk dag och jag skulle vilja önska er alla som läser detta en härlig sommar! Jag hoppas att ni njuter av er tillvaro och jag skulle vilja rekommendera detta företag till alla er som känner att ni är nyfikna på något som helst som kan tänkas röra städ och städhjälp! Detta företag som heter Städprofilen i Helsingborg fick jag kontakt med när vi skulle städa undan efter en studentfest som min son haft med hans vänner hemma i vårt hus. Jag närvarade på denna fest för att ställa upp som fotograf och fotografera så vi kunde göra en minnessamling av firandet efteråt. Det var helt klart en rörig tillställning och jag som ensamstående mamma till min son som bor hos mig och alltid har vänner hemma så kände jag inte att jag ville städa undan efter deras tillställning.

Jag kom i kontakt med detta företag och bad om hjälp att städa undan allt det stök som fanns och de hjälpte självklart till. Jag vill rekommendera detta företag till alla som letar efter en bra städfirma som är otroligt noggrann och duktig. Det som jag tyckte var väldigt effektivt var att de använder sig av RUT-avdrag vilket innebär att man kan få komma undan med det mycket billigare än vad det i övrigt skulle kunna ha kostat. Jag tycker att ni som vill ha hjälp med städ och städtjänster ska ta kontakt med detta företag som ni även kan läsa mer om på www.stadprofilen.nu. Hoppas ni har en fortsatt härlig dag så hörs vi snart igen.