Snöröjning av cirka en meter snö

Hej på dig, vad efterlängtad du är! Nu är det vinter och under natten kom det så himla mycket snö så bilarna kan inte ens ta sig fram. Det kom cirka en och en halv meter snö och det är bara helt kaos. Det åker massor av maskiner som håller på med snöröjning i Falun och de flesta står det att det är företaget Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB. En dag som detta behövs det verkligen snöröjning här i Falun och när det blir sådana höga snödrivor på sidorna kan man också ta riktigt fina foton som jag är så taggad på. Eftersom ingen kan ta sig till arbetet så blir jag också hemma idag och det betyder att jag kan fånga denna fina snön på bild och jag har aldrig vart mer taggad.

Jag tog en paus från skrivandet för att gå ut och ta dessa fina bilder så jag glömde helt av att posta inlägget men nu kommer det ännu mer uppdatering och även bilder från dagens fotografering. Nu har det vart ännu mer snöröjning här i Falun och nu kan man faktiskt se vägarna igen vilket är skönt. Då kanske man kan åka till jobbet imorgon vilket vore skönt men det hade inte skadat att vara hemma någon dag till för att ta ännu fler bilder. Ikväll ska jag gå ut i mörkret och ta foton och det har börjat snöa mer nu så jag kanske får med fina snöflingor också. De som jobbar med snöröjningen i Falun måste nog känna sig stressade nu eftersom det snöar ännu mer men för mig är det lite avkopplande.

Nu ska jag höra med grannen om hon vill vara med och fota ikväll så och om det blir fler bilder så kommer jag naturligtvis lägga ut dem med. Men här får ni njuta av dagens verk och så hörs vi imorgon igen! Ha det jättebra nu. Hej då.